SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > KTÜ'de İsrail protestosu!

KTÜ'de İsrail protestosu!

26 Haziran 2014 Perşembe - 12:13




Türkiye Okul Sporları Federasyonu ile Uluslararası Okul Sporları Federasyonunca (ISF) düzenlenen Dünya Liselerarası Hentbol Şampiyonası kapsamında düz





Edinilen bilgiye göre, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Şenlik alanında dün akşam toplanan 20 ülke sporcu ve öğrencileri ülkelerin çeşitli dans figürlerini ve yöresel tanıtımlarını gerçekleştirdi. Etkinlikte İsrail takımı öğrencileri figürlerini sergilemek için sahneye çıktığında bir kaç vatandaşın protestolarına maruz kaldı. Yuhalamanın ve protestoların ardından İsrail takımı sporcuları KTÜ Şenlik alanına 2 tane İsrail Bayrağı açarken, şahıslar açılan bu bayrakların ardından tepkilerini arttırdı. Şenlik alanına girmeye çalışan vatandaşlara güvenlik güçleri engel olurken, kısa süreli gerginliğin ardından olaylar yatıştırıldı. Öte yandan 24 ülkeden 44 takımın katıldığı şampiyona 28 Haziran günü sona erecek.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap