SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > KTÜ'de gerginlik çıktı!

KTÜ'de gerginlik çıktı!

20 Mayıs 2013 Pazartesi - 16:32




Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’a Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Senatosu tarafından fahri doktora ödülünün verileceği tören öncesin





Bakan Erdoğan Bayraktar için bugün Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Osman Turan Kongre Merkezi’nde fahri doktora töreni düzenlendi. Tören öncesinde KTÜ Kollektifi üyesi yaklaşık 10-15 kişilik öğrenci grubu, Bakan Erdoğan Bayraktar’ın gelişini beklemeye başladı. Kongre Merkezi önünde görev alan özel güvenlik görevlileri, grubun binaya yaklaşmasına izin vermezken, polis ekipleri duruma müdahale etti. Ellerindeki Reyhanlı’daki bombalı saldırılar ile ilgili pankartı açmaya çalışan gruba polis müdahale ederken, gerginlik bir anda arbedeye dönüştü. Öğrenciler yanlarında getirdikleri yumurtaları polis ekiplerine atarken, polis ekipleri kısa sürede grubu bölgeden uzaklaştırdı. Bakan Erdoğan Bayraktar’ın Kongre Merkezi’ne gelişi sırasında ise bir olay yaşanmadı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap