SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > KTÜ Girişimcilerini arıyor

KTÜ Girişimcilerini arıyor

05 Ağustos 2015 Çarşamba - 12:11




Yenilenen Bireysel Genç Girişim Programının ve seçilen Uygulayıcı Kuruluşların girişimci adaylarına “Uygulayıcı Kuruluş İmza Töreni”, Bilim Sanayi Tek





Törende Anadolu Üniversitesi TTO, Bilkent Cyberpark, Ankara Teknokent, Dokuz Eylül-Depark, Erciyes Teknopark, Fırat TTO, Hacettepe TTM, BİGG SEA- İde-EGE ADANA, ÜSAM INOVENT, İTÜ ÇEKİRDEK, Teknopark İzmir, Karadeniz Teknik TTO, Konya Teknokent, ODTÜ Teknokent, Özyeğin TTO, TOBB ETÜ TTO, Türk Ekonomi Bankası ve Uludağ Üniversitesi TTO da yer aldı.

Bu bağlamda imza töreninin ardından Karadeniz Teknik Üniversitesi Bireysel Genç Girişim (BİGG) 1. Aşama Uygulayıcı Kuruluşu oldu.

Girişimci adayları, Temmuz ayında yayınlanan 1512 Teknogirişim Sermaye Desteği Programı - BİGG Çağrısı Çağrı Metni'ne uygun olarak Karadeniz Teknik Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi'ne başvuru yapabilecekler.

Girişimcilik için aranan şartlar ise şöyle;

1 - 45 yaşını aşmamış en az bir lisans programı mezunu olmak. (Doktorası olanlar için yaş sınırı bulunmamakta)


2-  Lisans üstü derecesi olmayanlar için üniversite diplomasını bir örgün eğitim kurumundan almış olmak.

3-  Daha önce TÜBİTAK 1512 ya da Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Teknogirişim Programlarının birinden destek almış olmamak.

4- Başvurulan tarihten itibaren herhangi bir şirkette ortaklığın olmaması.

Destek programının içeriği için daha geniş bilgi almak isteyenler http://www.ktu.edu.tr/tto  veya http://bigg.tubitak.gov.tr adreslerini ziyaret edebilirler.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap