SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Köpekten kaçtı Kamyona çarptı

Köpekten kaçtı Kamyona çarptı

19 Şubat 2014 Çarşamba - 09:17




Adana da bir kadın sürücü, köpeğe çarpmamak için direksiyon hakimiyetini kaybedince, otomobiliyle duran kamyonun altına girerek yaralandı.





Adana da bir kadın sürücü, köpeğe çarpmamak için direksiyon hakimiyetini kaybedince, otomobiliyle duran kamyonun altına girerek yaralandı. Edinilen bilgiye göre olay, merkez Yüreğir ilçesine bağlı Yenidoğan Mahallesi'nde meydana geldi. Özge Erpolat'ın (33) kullandığı 34 JY 8491 plakalı otomobilin önüne, D-400 karayolunun Ceyhan-Adana istikametinde seyrederken, aniden köpek çıktı. Kadın sürücü köpeği görünce çarpmamak için direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarında park halinde duran 38 SY 442 plakalı kamyonun altına girdi. Hızlı olduğu için hakimiyetini sağlayamayıp kamyon altında sıkıştı. Kazayı gören vatandaşlar ambulansa ve Can-Kur ekiplerine haber verirken, olay yerine gelen Can-Kur ekipleri yaklaşık 10 dakika içinde kadını otomobilde sıkıştığı yerden çıkarttı. Sürücü daha sonra Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ayağı kırıldığı belirlenen Erpolat tedavi altına alındı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap