SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Köpek yüzünden canından oldu

Köpek yüzünden canından oldu

02 Temmuz 2013 Salı - 09:24




Düzköy ilçesi Çayırbağı beldesine bağlı Honefter Yaylası’nda başından vurulmuş olarak bulunan ve hastanede hayatını kaybeden Şennur Serdar cinayetinde





Cinayet zanlısı olarak aranan ve jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan genç kızın eniştesi Y.C., çıkarıldığı mahkemede suçunu itiraf etti. Şennur Serdar’ın eniştesi olan Y.C.’nin verdiği ifadede, "Yaylada bulunan evimizde otururken köpek sesleri duydum. Kapımın önünde duran kendi köpeğime başka köpekler saldırınca evdeki silahı aldım ve onlara doğru ateş ettim. Ama ateş ederken Şennur’u hiç fark etmedim. Köpekler kaçınca da eve girdim. Bir süre sonra bağırma sesleri üzerine tekrar evden çıktım. Şennur kapının önünde kanlar içinde yatıyordu. Önce bayılarak yere düştüğünü ve kafasını taşa çarptığı için kanadığını düşündük. Hastanede başından mermi çıkınca anladım ki onu yanlışlıkla ben vurdum. Kesinlikle böyle olmasını istemedim, çok pişmanım" dediği öğrenildi. Enişte Y.C. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Bahçecik Cezaevi’ne gönderildi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap