SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Komutan: Albay Ali İhsan Ersoy

Komutan: Albay Ali İhsan Ersoy

27 Eylül 2016 Salı - 11:05








Terör olaylarının ve her türlü hainliğin tavan yaptığı bir dönemdeyiz. İhanetin ve kalleşliğin yuva yaptığı peygamber ocağı ordumuz da itibarını ve milletimizin gönlündeki güvenini tekrar kazanmak için mücadele veriyor. Tüm hain ve kalleş girişimlere ve yerleşmelere rağmen, helal süt emmiş ve bu milletin bağrından çıkmış, temiz ve cesur yürekler sayesinde hala ayakta ve hayattayız.

 Şehit ve gazilerimizin yerini dolduran ve her an vatan için şehit ya da gazi olmaya hazır bu temiz ve cesur yürekler var oldukça bu vatanın ve milletin sırtı asla yere gelmeyecektir. Öncesinden de tanışma imkanı bulduğum ve bu süreçte meslek gereği biraz daha yakınlaştığım Giresun İl Jandarma Komutanı Albay Ali İhsan Ersoy da, işte bu milletin bağrından çıkmış temiz ve cesur yürek bir komutanımız. Aslen Trabzonlu olan ve Giresun’da görevine devam eden Albay Ersoy için vatan ve milletin güvenliği ve huzuru her şeyden önce geliyor.

 Zaten Trabzonlu olduğu için bölgenin coğrafi ve insani yapısını çok iyi biliyor. Mesleğine aşık ve saygılı. Gece gündüz görev aşkıyla, daha güvenli ve huzurlu bir Giresun için mesai kavramı gütmeden çabalıyor. Son yıllarda ve özellikle son aylarda bölgemizde artış gösteren terör olaylarına karşı son derece hassas yaklaşıyor. Milletin güvenliği için her an hazırlar ve en ufak bir şüphede ya da ihbarda teyakkuz halindeler. Vatanın cennet köşelerinden olan Giresun’da huzurun bozulmaması için adeta gözlerini kırpmadan görev yapıyorlar.

 Görev yaptığı konumda rütbelisinden, erine kadar tam bir uyum içinde olan Komutan Ersoy, diğer kurumlar ve Giresun halkıyla da bütünlük içinde hareket ederek, sevgi ve saygıyı sonuna kadar hak ediyor. Ne zaman kendisine ulaşmaya çalıştıysak anında cevap veren ya da dönen, uygunsa hemen kabul eden ve her türlü görüş ve öneriye de açık haliyle takdirlerin en fazlasını hak ediyor. Kendisine Giresun adına teşekkür etmek istiyorum... İşte Albay Ali İhsan Ersoy Komutan gibi; vatanını, milletini, görevini seven insanlarımız sayesinde bu ülke ayakta.

Ve onun gibiler çok fazla. Zaten fazla olmasalardı, ne 15 Temmuz öncesini ne de sonrasını göremezdik. Allah, Albay Ali İhsan Ersoy ve onun gibi düşünen vatan evlatlarını arttırsın. Allah bu vatanın ve milletin tüm düşmanlarını yok etsin. Allah devlete ve millete zeval vermesin...


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap