SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Kod adı: Narko Tim!

Kod adı: Narko Tim!

24 Mayıs 2015 Pazar - 10:38




Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucuyla mücadelede daha etkin olabilmek için "Narko Tim" kuruyor. “Narko Tim” artık Trabzon kent genelinde zehir tacirlerine





ANKARA İZİN VERDİ

Trabzon Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlar ile Mücadele Şubesi (KOM) ekipleri uyuşturucu mücadelesine tüm hızıyla devam ediyor. Torbacılara karşı sürekli operasyon düzenleyen KOM Polisi, sokak aralarında faaliyet gösteren uyuşturucu tacirlerine de müdahale etmek için “Narko Tim” kuruyor.

GÖZ AÇTIRMAYACAKLAR

İçişleri Bakanlığı’nın başlatmış olduğu “Narko Tim” uygulamasında Trabzon pilot bölgelerden biri yapıldı. Önümüzdeki günlerde Genel Müdürlükten “Narko Tim” ekiplerine motosiklet geleceği ifade edildi. Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli bazı polislerin KOM bünyesine verildiğine dikkat çekildi. Motorlu ekiplerin torbacılara nefes aldırmaması bekleniyor. 

Trabzon Emniyet Müdürlüğü KOM ekiplerinin, Trabzon genelinde Nisan ayı ve Mayıs ayının ilk iki haftasında yapmış olduğu çalışmada, 500 Ecstasy hap, 10 kiloya yakın esrar maddesi yakaladığı, bu maddeleri kente sokan ve satan 25 kişiye de uyuşturucu kaçakçılığından işlem yaptığı tespit edildi. 

Sezgin SEYDİOĞLU

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap