SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Kılıçdaroğlu Necmettin öğretmen için konuştu

Kılıçdaroğlu Necmettin öğretmen için konuştu

18 Temmuz 2017 Salı - 17:23




CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, öğretmen Necmettin Yılmaz'ın Tunceli'de PKK tarafından kaçırılıp şehit edilmesine sert tepki göstererek terörist





CHP Genel Başkanı  Kemal Kılıçdaroğlu, Adalet Yürüyüşü'nün ardından Meclis'te ilk grup toplantısını gerçekleştirdi.  Tunceli'de terör örgütü  PKK tarafından katledilip öldürülen öğretmen Necmettin Yılmaz'la ilgili açıklama yapan  Kılıçdaroğlu, ''O öğretmenin şahsında bütün öğretmenlerin başı sağolsun. Bu kardeşimiz hepimizin onuru, hepimizin gururudur." dedi.

''GİTTİĞİ KÖYE HEYECAN GÖTÜRDÜ''

Necmettin Yılmaz'ın bir kahraman olduğunu belirten  Kılıçdaroğlu, "Gümüşhane'de doğan Necmettin kardeşimiz  Şanlıurfa  Siverek'e öğretmen olarak atandı. Henüz genç bir öğretmendi yolun başındaydı.  Aşık Veysel der ya uzun ince bir yol… Bu öğretmen kardeşimiz uzun ince bir olun henüz başındaydı. Gittiği köye heyecan götürdü. O sadece öğretmen değil bir kahramandı.'' dedi.

''BU KARDEŞİMİZ HEPİMİZİN GURURUDUR''

Terör örgütü  PKK'yı destekleyenlere lanet okuyan  Kılıçdaroğlu, '' Tunceli İl başkanımız hepimizin duygularına tercüman olan bir konuşma yaptı. Teröre nasıl lanet okumayız. Terörü destekleyenlere nasıl lanet okumayız. O öğretmenin şahsında bütün eğitimci kardeşlerimizin başı sağ olsun. Siz bedel ödüyorsunuz çocuklarımız evlatlarımız için. Babayı aradım konuştum. Evlat acısı yüreğini yakıyor. Ama sonuçta geldiğimiz nokta şu: Bu kardeşimiz hepimizin onuru hepimizin gurudur. İnsan üstü çabayla terörle mücadele eden güvenlik güçlerimiz var. Her gün şehitlerimiz geliyor. Terörü lanetliyoruz. Kim yaparsa yapsın  PKK'yı da FETÖ'yü de DHKP-C'yi de el Nusra'yı da lanetliyoruz. Kim yaparsa yapsın. Kim terörü destekliyorsa kim Habur'da çadır mahkemeleri kuruyorsa hepsine lanet olsun diyoruz. Kim terör örgütüyle masaya oturuyorsa kim valilere talimat verip bu  PKK'lılara dokunmayın diyorsa hepsine lanet okuyoruz.'' dedi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap