SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Klavye kahramanları

Klavye kahramanları

27 Ağustos 2015 Perşembe - 10:53




Şehit Ali Alkan’ın yarbay ağabeyini klavye başında vatan haini ilan edenlere Trabzon Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İs





Trabzon Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Karaca, hedef gösterilen şehidin ağabeyi Yarbay Mehmet Alkan’a sahip çıktı. Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde cuma gecesi Ayvalık Jandarma Karakolu’na roketatar ve otomatik silahlarla saldıran PKK’lı teröristlerle kahramanca çatışıp şehit olan Yüzbaşı Ali Alkan Osmaniye’de son yolculuğuna uğurlanırken Jandarma Yarbay Mehmet Alkan, "Düne kadar 'çözüm' diyenler ne oldu da 'sonuna kadar savaş' diyor? Saraylarda 30 tane korumayla gezip, zırhlı arabalara binip ‘Şehit olmak istiyorum’ diye bir şey yok" sözleriyle feryat edip tepki göstermişti. Bu tepkinin ardından harekete geçen AK Troller şehidin abisini vatan haini olarak suçlama cüretini göstermişti.

BİRAZCIK VİCDAN!

Teröre kardeşini kurban veren Trabzon Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Karaca, Facebook hesabından veryansın etti. Karaca, "Bakıyorum da son günlerde şehit olan yüzbaşımız Ahmet Akar’ın abisi Yarbay Akar’ın cenazesi sırasında birileri klavye başında eleştirip çamur atma derdindeler. Ne demiş ki adam; çözüm sürecini eleştirmiş. Biz daha fazlasını söylüyoruz. Dediklerinin hepsi doğru. O acıyı bilmeyenlerin klavye başında nutuk atması çok kolay. Yine de temennimiz o acıyı hiç yaşamamaları ama birazcık saygı, birazcık vicdan" diye yazdı.

ŞEHİTLER ADINA DOLANDIRICILIK

Öte yandan Trabzon sokaklarında şehitler ve aileleri için yardım isteyen kişiler olduğuna dikkat çeken Karaca, uyarıda bulundu: "Terör olaylarının arttığı ve çok şehir verdiğimiz şu günlerde bazı uyanıklar şehit ailelerine yardım adı altında gazete dağıtıp para toplamaktadırlar. Toplanan bu paraların en ufak bir kısmı bile şehit ailelerine gitmemektedir. Ortamı kullanarak ceplerini doldurmanın peşinde olan bu gibi kişilere lütfen kanmayınız!"


Fatih İSAK

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap