SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Kivi kasasından silah çıktı

Kivi kasasından silah çıktı

20 Aralık 2015 Pazar - 18:15




Rize'den İstanbul'a bir kargo şirketiyle gönderilen kivi kasasından 4 adet silah çıktı. Kargoyu almaya gelen genç ve bir başka şüpheli yakalanarak göz





Kivi kasasından silah çıktı... Edinilen bilgilere göre, Rize Pazar Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülmekte olan bir soruşturma kapsamında 17-18 Aralık 2015 tarihlerinde bir kargo şirketinden İstanbul'a gönderilen kargonun içinde silah olduğu yönündeki ihbar doğrultusunda emniyet harekete geçti.

54_18

Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda Kayışdağı Mahallesi Kayışdağı Caddesi üzerinde bulunan kargo şirketinde A.Y. isimli bayan şahıs tarafından E.B. (24) isimli erkek şahsa gönderilen kargo polis tarafından incelendi. İncelemeler sonucu kivi kasasına gizlenmiş 4 silah ele geçirildi.

55_2

Bütün güvenlik önlemleri alındıktan sonra bahse konu kargoyu almak için gelen E.B. (24) isimli şüpheli erkek şahıs ile olayla bağlantısı olduğu tespit edilen N.B. (55) isimli şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap