SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Kitap seferberliği

Kitap seferberliği

20 Nisan 2017 Perşembe - 11:37




Altınordu ilçe Halk Kütüphanesi’ne, Altınordu Belediyesi tarafından kitap desteği yapıldı. Belediye Başkanı Engin Tekintaş, 625 kitabı kütüphane yetki





Altınordu Belediyesi, Altınordu ilçe Halk Kütüphanesine kitap desteğinde bulundu.  Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ordu Kültür Turizm Müdürü Uğur Toparlak ile birlikte Altınordu ilçe Halk Kütüphanesine ziyaret ederek Belediye tarafından alımı gerçekleştirilen 625 kitabı kütüphane yetkililerine teslim etti. Tekintaş, eğitim ve öğretimin Altınordu'da en güzel şekilde yapılabilmesi için belediyenin imkanları ölçüsünde eğitim kurumlarına önemli destekler verdiklerini ve bu desteğe bundan sonra da devam edeceklerini belirtti.

EĞİTİM YUVALARINA DESTEK

Tekintaş şu şekilde konuştu, “Altınordu Belediyesi olarak eğitim yuvalarına desteğimiz devam ediyor. Bunun bir örneğini de bugün Altınordu ilçe halk kütüphanemize yaptığımız 625 adet farklı türden kitaplar ile devam ettiriyoruz. 7’den 70’e her kesin rahatlıkla ulaşabileceği kitapları bugün kütüphane yetkililerine teslim ettik. Bu bizim için bir başlangıç değil, ilk günden itibaren belediye olarak hassas olduğumuz bir anlayışın devamıdır. Biliyoruz ki bilgiye ulaşmanın en kolay yolu kitaptır, bizde bu ölçüde elimizden geldiğince Altınordulu hemşehrilerimizi kitaplarla buluşturmaya devam ediyoruz” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap