SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Kitap aldı davada uzlaştı

Kitap aldı davada uzlaştı

15 Nisan 2017 Cumartesi - 09:42




Trabzon'da bir işyerinde meydana gelen tartışmada, iş arkadaşına hakarette bulunduğu iddia edilen şahıs, öğrencilere hikaye kitabı alması sonucunda uz





Geçtiğimiz yıl Trabzon'un Ortahisar ilçesi Kutlugün Mahallesi'nde bir işyerinde meydana gelen olayda; M. F. (31) adlı işçi, aynı işyerinden çalışma arkadaşı olan M.S. (42) ile yük taşıma mevzusundan ötürü tartışarak M.S.'ye hakarette bulundu. Bunun üzerine hakarete uğradığını iddia eden M.S. jandarma komutanlığına giderek şikayette bulundu. Soruşturma dosyasını ele alan Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı Uzlaştırma Bürosunca tarafları uzlaştırmak üzere bir uzlaştırmacı görevlendirildi. Uzlaştırmacının taraflar arasında yaptığı müzakere sonucunda kendisine hakaret edildiğini iddia eden M.S. arkadaşı olan M.F.'nin herhangi bir okulda öğrenim gören öğrencilere hikaye kitabı alması karşılığında uzlaşabileceğini şart koştu. Uzlaşma teklifini kabul eden M.F. 80 adet hikaye kitabı alarak öğrencilere dağıtınca davalık olmaktan kurtuldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap