SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Kime lazım büyükşehir!

Kime lazım büyükşehir!

27 Mart 2015 Cuma - 11:00




Büyükşehir Belediyesi’nde daire başkanları ve yöneticilerin işleri o kadar yoğundu ki bırakın hizmet binasını belediyenin eski tabelasını bile değişti





TABELASIZ BÜYÜKŞEHİR

Mart 2014 yerel seçimlerinin üzerinden 1 yıl geçti ancak Trabzon Büyükşehir Belediyesi Ortahisar Belediyesi ile aynı hizmet binasını kullanmaktan vazgeçmedi. Büyükşehir Belediyesi için yeni binanın hizmete sunulması bir yana 1 yıldır tabelasına bile 'Büyükşehir' unvanı layık görülemedi.

BÜYÜK GELDİ

Tüm sınırları ile birlikte büyükşehir statüsü kazanan Trabzon'da hizmet verdikleri belediyenin tabelasını bile değiştirmeyi akıl edemeyen daire başkanları ve yöneticilerden halk kaliteli hizmet bekliyor. 7'den 70'e yaşananları "trajikomik" olarak değerlendiren vatandaşlar ise büyükşehir statüsünün Trabzon’a büyük geldiğini düşünüyor.

IŞIK ARANIYOR


Kanuni Bulvarı’nda ışık görülse de Kanuni ile yatıp kalkan Büyükşehir için ışık aranıyor. Esnafı ve vatandaşı düşünmeden zamansız yapılan altyapı çalışmaları, şehrin göbeğinde biriktirilen hafriyatlar, yapılan yapıların kendi elleriyle kırılması da vatandaşın haklılığını ortaya koyuyor.

Adem YILMAZ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap