SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Kim haklı, kim suçlu?

Kim haklı, kim suçlu?

19 Ocak 2015 Pazartesi - 10:54




Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi Erdoğan’ın Trabzon ziyareti sırasında AK Parti bayraklarının elektrik direklerine asılmasıyla ilgili yapılan suç duy





ŞİKAYET ETTİ

Cumhurbaşkanlığı seçimleri arifesinde Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon ziyareti öncesi elektrik direklerine asılan AK Parti bayrakları kriz yarattı. İbrahim Topuz adlı vatandaş, parti bayraklarının direklere asılarak adaletsizliğe sebep olunduğu gerekçesiyle savcılığa suç duyurusunda bulundu.

42. MADDE

Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı kamuoyu adına kovuşturmaya yer olmadığına hükmederek, Trabzon Valiliğine Kabahatler Kanunu’nun 42. maddesi gereğince işlem yapılması için müzekkere yazılmasına karar verdi. Valilik ise dosyayı emniyete gönderip partiliye ceza kesilmesini talep etti.

NEYİN CEZASI?

Partili hakkında ceza kesilirken suç duyurusunda bulunan Topuz ise, "Suç duyurumun ardından polis ekipleri inceleme yaptıklarını ve parti bayraklarına rastlamadıklarını tutanak halinde savcılığa sundular. Daha sonra suç yok deniliyor ama bir partiliye ceza kesiliyor. Burada bir yanlışlık var" dedi.

Kemal BEKTAŞ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap