SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Kim dur diyecek?

Kim dur diyecek?

07 Nisan 2017 Cuma - 10:07




Artvin Kemalpaşa’ya bağlı Üçkardeş köyü mevkiinde bulunan ruhsatsız taş ocağı ile ilgili soru işaretleri giderilemedi. Bölgede yasadışı bir şekilde ta





TEHLİKE SAÇIYOR

Bölgede yürütülen kaçak taş çıkarma çalışmaları emsal teşkil etmekle kalmıyor, yöre halkının da can güvenliğini tehlikeye sokuyor. Patlayıcı Maddeler Kanunu’na uyulmadan patlatmaların yapıldığı taş ocağında bir denetimin olmaması da merak uyandıran bir diğer konu. Hopa Kaymakamlığı ve Artvin İl Özel İdare Müdürlüğü’nden bir açıklama bekleniyor.

BİTMEDİ GİTTİ 

Gazetemizin daha önce de kamuoyu ile paylaştığı Artvin Kemalpaşa beldesi Üçkardeş köyü mevkiinde devlete ait arazide ruhsatsız taş ocağı işletilmesi konusundaki haberimizin ardından Karayolları ekipleri zarar gören bariyerleri onardı. Ancak bu işten yasadışı kazanç sağlayan işletmeciler onarılan bölgelerde tekrar kaçak taş çıkararak zarara neden oldu.

MAHKEMEYE TAŞINDI 

Yetkililerin gözü önünde cereyan eden bu yasadışılığın failleri polis müdahalesine direnerek polise karşı koydu. Böylece süreç mahkemeye taşındı. Bu yaşananlar da kanunsuz bir şekilde taş ocağı çalıştıran bu insanları durdurmak için yeterli olmadı. Bölge halkı ise sorunun kökten çözülmesi noktasında Artvin Valisi Ömer Doğanay’ın olaya el atmasını bekliyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap