SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Kentsel dönüşümle huzur operasyonu

Kentsel dönüşümle huzur operasyonu

07 Mart 2017 Salı - 09:34




Harabe binaları mesken tutan uyuşturucu müptelalarına yıkım darbesi.





Trabzon’un Pazarkapı Mahallesi’nde gerçekleştirilen Kentsel Dönüşüm Projesi şok bir gerçeği ortaya çıkardı. Uyuşturucu tacirleri ve tinercilerin kullandığı metruk binaların yıkımı vatandaşlara rahat bir nefes aldırıyor.

MADALYONUN ÖBÜR YÜZÜ

Kentsel dönüşümler kentin vizyonunu değiştiriyor. Trabzon’un Ortahisar ilçesindeki birçok mahallede Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında gerçekleştirilen yıkım işleri tüm hızıyla devam ediyor. Çömlekçi Mahallesi başta olmak üzere Pelitli ve Pazarkapı mahallelerinde yapılan yıkımların ardından şok gerçekler de ayyuka çıkmaya başladı.

VATANDAŞLAR RAHAT ETTİ

Özellikle metruk binalardaki uyuşturucu tacirlerinin ve tinercilerin sürekli çevreye rahatsızlık verdiğini belirten vatandaşlar, “Büyükşehir ve Ortahisar belediyelerimiz bu dönüşümle birlikte bizlere huzur veriyorlar. Mahallenin her yerinde bunların kalıntılarına rastlayabilirsiniz. Artık tinercilerden ve uyuşturucu kullananlardan resmen kurtulduk” ifadelerini kullandılar.


VİZYON KATACAK

Ortahisar Belediyesinin yıkım işlerini yapan Ahmet Özsandıkçı, “Kentsel dönüşüm bu şehre büyük bir vizyon katacak. Bu konuda belediye başkanlarımız ve yardımcıları büyük gayret sarf ediyorlar” dedi. Müteahhit Cemal Şafak ise, “Bu yıkım aslında bir huzurun temelini de atıyor. Bu mahalleler birçok pislikten kurtuluyor” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap