SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Kaşınmayın sabırları taşırmayın!

Kaşınmayın sabırları taşırmayın!

13 Temmuz 2016 Çarşamba - 10:10




Giresun’un Dereli ilçesinde teröristler tarafından polis aracına düzenlenen silahlı saldırıda 1 polis yaralandı. 2 Özel Harekat polisi ise yola döşen





VUR-KAÇ TAKTİĞİ

Doğu Karadeniz Bölgesi’nde çizmeyi iyice aşan PKK’lı hainler, vur-kaç taktikleri ile bölge halkının sabrını test diyorlar. Giresun'un Dereli ilçesi girişinde otobüs terminali yakınlarında önceki gece saat 23.00 sıralarında yol kontrolü yapan polis ekiplerine ağaçlık alandan teröristlerce ateş açıldı. Açılan ilk ateş sırasında polis memuru Suat Elidar yaralandı. Teröristler ormanlık alana kaçarken, yaralanan polis memuru Elidar hastaneye sevk edildi.

3 POLİS YARALI

Saldırı sonrası bölgede başlatılan operasyonda 2 polis memuru da mayın patlaması sonucu yaralandı. Giresun Valisi Hasan Karahan, taciz ateşini gerçekleştirenler için "Dereli ilçesinde polis aracına taciz ateşi açıldı. Bir polis memuru olayı hafif yaralarla atlattı. Saldırganlara hemen karşılık verildi. Saldırganlar karanlıktan faydalanarak kaçtı. Bizim düşündüğümüz, PKK'nın buradaki grupları" ifadelerini kullandı.

TUZAKLAMA YAPTILAR!


Saldırıda ateş edilen yerin civarında bir patlayıcının tuzaklandığını da aktaran Karahan, "Daha önce yerleştirilen patlayıcıya maalesef basılıyor. Ateşleme yapılan yerin civarında tuzaklama yapmışlar, maalesef iki yaralımız daha oldu" dedi. Karahan, Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların durumlarının iyi olduğunu belirterek, bölgedeki faaliyetlerin netice alınıncaya kadar devam edeceğini kaydetti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap