SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Kasaları boşaltır kaçarlar

Kasaları boşaltır kaçarlar

19 Mayıs 2015 Salı - 17:35




Başbakan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Adayı Numan Kurtulmuş, seçim çalışmalarını yürüttüğü Ordu’da ilçeleri ziyaretlerine devam ediyor.





İlk olarak Ordu’nun Çaybaşı ilçesi ve ardından İkizce ilçesini ziyaret eden Kurtulmuş, meydanda toplanan halka hitap etti. Kurtulmuş, konuşmasında muhalefet partilerine yüklendi. Partilerin ittifak içinde olduğunu ifade eden Kurtulmuş’un hedefinde Cumhuriyet Halk Partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu vardı.Muhalefet partilerinin iktidar olma gibi bir işlerinin olmadığını aktaran Kurtulmuş, “Muhalefet iktidar olacağını hiçbir zaman söylemiyor. Muhalefet partileri hizmet yapacağız demiyorum. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na iktidar anahtarlarını 4 gün teslim etsen, o kasaları boşaltırlar ‘yandım Allah’ diyerek kaçarlar. Bu millet Kılıçdaroğlu’na bu ekonomiyi teslim etsin, ekonomi yönetiminde öyle bir hazırlanmışlar ki ekonomiyi Sayın Kemal Derviş’e mi bırakacaklar yoksa Zekeriya Temizel’e mi bırakacaklar belli değil. Birisini bıraksan bu yoldan gider, öbürünü bıraksan diğer yoldan gider. Böyle bir yönetim anlayışına Türkiye ekonomisi bırakılır mı. Onun için Kılıçdaroğlu, ‘En büyük hayalim yüzde 30 oy almaktır’ diyor. Sayın Kılıçdaroğlu Türkiye’de yüzde 30’la iktidar olunmuyor. Tek başınıza iktidar olmanız için çok fazla oy almanız gerekiyor. Sayın Devlet Bahçeli’ye, hiçbir şey diyemiyorum ona da anahtarları bıraksanız o 4 gün sonrasını beklemez ertesi gün anahtarları teslim edip ‘yandım Allah’ diyerek kaçar” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap