SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Karşıyaka asfalta kavuştu

Karşıyaka asfalta kavuştu

03 Haziran 2016 Cuma - 18:42




2016 yılında şehir merkezine 30 km’lik sıcak asfalt projesini hayata geçiren Altınordu Belediyesi çalışmalar kapsamında Karşıyaka Mahallesi'nde sıcak





Şehir merkezinde 10 km’lik yol ağında sıcak asfalt çalışması gerçekleştiren ekipler, çalışmalarını Karşıyaka Mahallesi'nde hızlandırdı. Karşıyaka Mahallesi'nde 22 sokakta toplam 4 km’lik bir yol ağının alt yapı çalışmasını tamamlayan ekipler, havanında iyi gitmesini fırsata çevirerek sıcak asfalt çalışmasına başladı.

“HER ŞEY BU MİLLET İÇİN”

Karşıyaka Mahallesi'nin Altınordu ilçesinin önemli mahallelerinden olduğunun altını çizen Baskan Tekintaş, yaptığı açıklamada “2016 yılı içerisinde uygulamaya koyduğumuz 30 km’lik sıcak asfalt çalışması tüm hızıyla devam ediyor. Şuan ekiplerimiz ilçemizin hemen hemen her mahallesinde çalışma halinde bulunuyor. Şehrimizin önemli mahallerinden olan ve yıllardan beri hizmet alamayan Karşıyaka mahallemizde sıcak asfalt çalışmasına başladık. Mahallemizde 22 sokakta toplam 4 km’lik sıcak asfalt çalışmasını hayata geçireceğiz. Daha sonra yine mahallemizde AYKOME tarafından alt yapısı hazır hale getirilen sokaklarımızda sıcak asfalt çalışmasına tüm hızımızla devam edeceğiz. Millet sevdası ile çıktığımız bu yolda yapılan her hizmetin millet için yapıldığını çok iyi biliyoruz” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap