SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Kardeşlik büyüyor

Kardeşlik büyüyor

20 Ağustos 2015 Perşembe - 10:51




Kardeş Şehir Çanakkale’ye giden Giresun Belediye Meclis Üyesi Erdinç Hıdımoğlu, Belediye Başkanı Kerim Aksu’nun mesajını iletti.





Bu yıl 52.’si düzenlenen Uluslararası Troia Festivali nedeniyle Kardeş Şehir Çanakkale’ye giden Giresun Belediye Meclis Üyesi Erdinç Hıdımoğlu, Belediye Başkanı Kerim Aksu’nun mesajını iletti. Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a Giresun’un simgesi haline gelen fındık çotanağı hediye eden Hıdımoğlu, Çanakkale ile Giresun’un tarihi bir geçmişe sahip olduklarını ve iki kentin kardeşlik sözleşmesi imzalamasının, geçmişin geleceğe taşınması olduğunu ifade etti. Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ise kardeş kent Giresun’un kendileri için büyük önem taşıdığını, iki kent arasındaki işbirliği, dayanışmanın bundan sonra her alanda devam etmesini arzuladığını belirterek, "Çanakkale’den kardeş kent Giresunlulara selam ve sevgilerimi gönderiyorum" dedi.

Mesut ERDOĞAN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap