SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Karanfiller dağıtıldı

Karanfiller dağıtıldı

08 Mart 2014 Cumartesi - 14:04




Özel İmperial Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ömer Fatih Çelik ve Başhemşire Melahat Öymen, kadınlar günü münasebetiyle hastanede tedavi gören kadın hasta





Hastanede tedavi gören hasta ve refakatçilerine "geçmiş olsun" dileklerinde bulunan Başhekim Opr. Dr. Ömer Fatih Çelik tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı ve karanfil verdi. Kadınların sevgi ve saygıyı her zaman hak ettiğini belirten Özel İmperial Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ömer Fatih Çelik “Yaşam içindeki tüm destekleri ve başarılarıyla bütünlüğümüzü sağlayan kadınlarımızın varlığı önemli. Hayatın her alanında fedakarlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımız, yetiştirdikleri nesillerle de geleceğimiz için önemli rol oynamaktadırlar. Hayatın ağır şartları altında, anne, eş ve iş kadını olarak ayakta kalabilen kadınlar; hayatın mimarları olarak en büyük saygıyı ve övgüyü hak etmektedirler. Hastanemizde tedavi gören bayan hastalarımızı ziyaret etmek ve böyle bir günde onları unutmadığımızı göstermek istedik. Hastanemiz adına tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü 'nü kutluyor, sağlıklı ve mutluluk dolu bir yaşam sürmelerini diliyoruz” dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap