SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Karadeniz örnek bölge

Karadeniz örnek bölge

03 Mayıs 2016 Salı - 09:52




Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, “Ailenin temel direği kadınlarımız sanatta, sporda ve diğer alanlarda old





Giresun Ticaret ve Sanayi Odası ve TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantı, Karadeniz Bölgesi’nden gelen TOBB KGK üyeleri ve girişimci iş kadınlarının katılımı ile gerçekleştirildi. Giresun Kadın Girişimciler Kurul Başkanı Türkan Hocaoğlu, “Cumhuriyetimizin en değerli kazanımlarından biri olan kadın hakları ile filizlenen süreç, TOBB’nin Kadın Girişimciler Kurulları yapılanması ile iş dünyasında örgütlendi. Son yıllarda kadın istihdamını artırmaya yönelik proje ve programlar önem kazanmış, özellikle kadın girişimciliği konusunda kamu, sivil toplum ve özel sektör kuruluşları tarafından yürütülen program ve projelerde artışlar görülmüştür. Bu doğrultuda Giresun Ticaret ve Sanayi Odası olarak çeşitli çalışmalar yürütmeye gayret gösterdik” dedi.

AKTİF GÖRMEK İSTİYORUZ

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu da, “Ailemizin temel direği kadınlarımız sanatta, sporda ve diğer alanlarda olduğu gibi iş dünyasında da büyük başarılara imza atmaktadır. Çok daha fazlası için de potansiyeliniz ve gücünüz olduğunu biliyoruz.Bu doğrultuda Karadeniz Bölgesi ülkemizin örnek bölgesidir” diye konuştu.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap