SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Kapılar kapandı projeler konuşuldu

Kapılar kapandı projeler konuşuldu

03 Ekim 2015 Cumartesi - 09:34




RTEÜ Geliştirme Vakfı Mütevelli Heyeti Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Tayyip Erdoğan ile bir araya gelerek Rize’nin projelerini masaya yatırdı.





Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı Mütevelli Heyeti Toplantısı Vakfın Onursal Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirildi. Mütevelli Heyet Başkanı İsmail Kahraman ve Üniversite Rektörü ve Mütevelli Heyet Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Rize Valisi Ersin Yazıcı, Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap’ın da katıldığı toplantıda Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı Kurucular Kurulu üyeleri ile komisyon başkanları da hazır bulundu. Üniversitenin mevcut durumu, faaliyetleri ve kurumun altyapısının daha da güçlendirilmesi amacıyla yapılması planlanan projelerin masaya yatırıldığı toplantıda Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı Onursal Başkanı-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, üniversitenin gelişmesi ve hızla büyümesinden memnuniyet duyduğunu belirterek, yeni eğitim-öğretim döneminin hayırlı olmasını diledi. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantı yaklaşık iki saat sürdü.

Arzu ERBAŞ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap