SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Kapı kapı dolaşıp işçi arıyor

Kapı kapı dolaşıp işçi arıyor

05 Mayıs 2015 Salı - 13:23




Ordu'ya bağlı Gölköy Belediyesi'nin öncülüğünde açılan, bin kişi istihdamlı tekstil fabrikasında çalışacak işçi bulunamıyor.





Gölköy Belediye Başkanı Ali Kemal Mert,yaptığı açıklamada, 12 milyon lira yatırımla açılan fabrikada 320 kişinin çalıştığını söyledi.Geçen yıl ağustos ayında faaliyete geçen fabrikanın resmi açılışını yaklaşık bir hafta önce gerçekleştirdiklerini, mülkiyeti belediyeye ait bu fabrikanın, 2009 yılında siyasi vaatlerin içerisinde yer aldığını ifade etti.

Mert, ilçelerine uzun uğraşlar sonucu kazandırdıkları fabrikanın faaliyete geçmesinden duydukları mutluluğu dile getirerek, "Biz aslında 250-300 kişinin çalışabileceği küçük bir fabrika kurmayı düşünüyorduk. Ancak ilerleyen süreç, ilçemize daha büyük bir fabrika kurmamız gerektiğini gösterdi. Hem Gölköy hem de komşu ilçelerden göç alabileceğimiz bir fabrika olması gerekiyordu. Bunun için kolları sıvadık ve 8 bin 600 metrekare arsa üzerine kurulu, 6 bin metrekare kapalı alanı bulunan bu fabrikayı bir yıl gibi kısa bir sürede tamamladık. Yaklaşık bir yıldır üretim yapılıyor" diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap