SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Kanaviçe'ye tam destek

Kanaviçe'ye tam destek

19 Kasım 2016 Cumartesi - 10:35




Şengül Yavuz, Avrasya Pazarı’ndaki Kanaviçe Sokağı ziyaret etti. Stantları tek tek gezen Yavuz burada girişimci kadınlara destek sözü verdi





Trabzon Valisi Yücel Yavuz’un eşi Şengül Yavuz “Toplumun Kalkınmasında Gönül Elçileri” Projesi kapsamında, evlerinde yaptıkları ürünleri satmak için girişimci olup Avrasya Pazar’ında satış stantları açan Kanaviçe Sokağın sakinlerini ziyaret etti. Kadınların el emeği göz nuru ile yaptıkları ürünlerin sergilendiği stantları tek tek gezenYavuz, burada çalışan kadınlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi.

Tüm girişimci kadınların olduğu gibi ev eksenli çalışan kadınların da her zaman yanında olduğunu söyleyen Şengül Yavuz, “Ev eksenli çalışma son yıllarda tüm dünyada yaygınlaşan bir çalışma türü haline gelmiştir. Bu çalışma türü kadınlarımız açısından son derece önemli bir noktadadır” dedi.   Kadınlar tarih boyunca yaşadıkları toplumun, yer, iklim ve zamanın şartlarına göre çeşitli ekonomik faaliyetlerde bulunmuş olduklarını ifade eden Yavuz, ”Kadınlarımız çalışma hayatının içerisinde her daim yer almışlardır ve bu şekilde ekonomiye katkıda bulunmuşlardır” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap