SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Kaliteli hizmet bizim işimiz

Kaliteli hizmet bizim işimiz

30 Mayıs 2017 Salı - 10:36




Bulancak’ta adından övgüyle söz ettiren İskele Cafe Restoran’ın işletme sahibi Birol Aktay gazetemize konuştu. Aktay, en büyük gayelerinin tüm müşteri





Adından övgü ile söz ettiren İskele Cafe Restoran kapılarını gazetemize açtı. İskele Cafe Restoran işletme sahibi genç iş adamı Birol Aktay, Giresun temsilcimiz Erkan Başkıran’a yaptığı açıklamada, “Biz bir tek kafe olarak değil restoran ve yaz-kış hizmette olan yeşilliklerle dolu bahçemiz, bol çeşitlerimiz ile damak tadının buluştuğu mekanız” dedi.

İSKENDERDE BİR İLK

Aktay’ın işletmesi hakkındaki açıklamaları şöyle: “Giresun’da bir ilki biz gerçekleştirdik ve meşhur Bursa iskenderi, İskele Cafe Restoran’a getirdik. Tereyağında iskenderi bizim mekanımızda denemelisiniz. Giresun’un meşhur pidesi de başta olmak üzere ızgara çeşitleriyle tüm müşterilerimize hizmet sunmaktayız.”

KÖY KAHVALTISI DA VAR

“Her gün köy kahvaltısı ile birlikte birçok çeşit de sunmaktayız. Haşlama denince ilk akla gelen işletmeyiz. Gerçekten çok lezzetli olan çorbamızla birlikte yine bir numara olan İskele Cafe Restoran’da bu tadı da tatmalısınız. Köy tavuğu ile birlikte birçok tavuk ızgara ve yemeğini bizim işletmemizde bulabilirsiniz.”


GÜLER YÜZLÜ HİZMET

Kendi yaylalarımızda yetiştirilen hayvanların etleri ile birlikte et döner de bizim işletmemizde müşterilerimizin damak zevkine uygun şekilde bulunmakta. Bizim önceliğimiz damak tadı ile birlikte güler yüzlü hizmet mantığıdır. Tüm müşterilerimize güler yüzlü hizmet vermekten mutluluk duyuyorum.”

İFTARDA ÖZEL MENÜLER

Ramazan’da da iftara özel menüler ile birlikte müşterilerimizin aileleriyle tüm misafirlerine güzel bir iftar yemeği vereceği mekan da bizim işletmemizdir. Toplu iftar yemeği ve diğer yemeklerde de kalitemizden taviz vermeden hizmet etmeye çalışıyoruz. Çift katlı restoran, geniş bahçemiz ve otoparkımızla müşterilerimizin her daim hizmetindeyiz.”

CANLI MÜZİK KEYFİ


“Her akşam canlı müzik eşliğinde işletmemizde sürpriz sanatçılar müşterilerimize  eğlenceli dakikalar sunmaktalar. Tüm çeşitlerimizde uygun fiyatlar ve büyük indirimlerde olan işletmemizde her zaman müşterilerimize uygun ve kaliteli hizmet sunmakta kararlıyız”

TATLIDA ÖNCÜYÜZ

“Tatlı konusunda da öncüyüz. Tatlı çeşitlerimizle birlikte meşhur Hatay künefesi de işletmemizin vazgeçilmezleri arasında. Sütlaç ve baklava ile birlikte birçok zengin tatlı çeşidi İskele Cafe Restoran’da mevcuttur. Bizim işletmemizde hizmette sınır yok. Tecrübeli personelle birlikte müşterilerimize hizmet sunmaktayız.”

CANİKLİ’YE TEŞEKKÜR

“Başbakan Yardımcımız Nurettin Canikli’ye sonsuz teşekkür ediyorum. Türkiye ve Giresun adına çok büyük, çok güzel işlere ve yatırımlara imzalar atıyorlar. Buradan tüm Giresun ve Bulancaklılar adına sonsuz teşekkür sunuyor, saygı ve selamlarımı iletiyorum.”


BAŞARI DİLİYORUM

“Ligde büyük başarılara imza atan Giresunspor’umuzun bundan sonraki maçlarında başarıların devamını diliyorum. Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele eden takımımız Bulancakspor’a da bulunduğu ligde yeni sezonda başarılar diliyorum. Her iki takımın taraftarlarının desteklerine centilmenlik içinde devam etmelerini diliyorum.”

YAZIN AYRI ZEVK

“İskele Cafe Restoran olarak yazlık geniş bahçemizle yeşil ve mavinin buluştuğu, denizin de tadının çıkarılacağı işletmemizde yaz aylarında da ayrı bir zevk ve hizmet sunuyoruz. Ulaşımı da çok kolay olan İskele Cafe ve Restoran, Ordu-Giresun karayolu üzerinde İskelebaşı mevkii Bulancak’ta hizmet vermekteyiz. Her zaman müşteri memnuniyetini önde tutan işletmemizde nişan, sünnet, doğum günü ve benzeri toplu yemek ve toplantılar da yine geniş hizmet alanları ile birlikte bizim işletmemizdedir.”

TURİSTLERİN UĞRAK YERİ


“Ordu-Giresun Havaalanı’nın da hizmete girmesi ile birlikte Karadeniz’in o güzel mavi ile yeşilin buluştuğu yer olması nedeniyle özellikle Arap turistlerin de uğrar yeri olduk. Hem ulaşımı hem de kaliteli ve uygun fiyatlarımız olması sebebiyle büyük ilgi görüyoruz.”

ONLAR BAŞ TACIMIZ

“Hiçbir zaman turistleri yabancı gibi değil, kendi eşimiz ve dostumuz gibi görerek hizmet ediyoruz. Onlar bizim baş tacımızdır. Turistlerimiz Giresun’umuzun yaylalarını, dağlarını, denizini de görerek işletmemizde kaliteli hizmetlerini alıyorlar. Yerli ve yabancılara hizmet konusunda oldukça iddialıyız.”

BÖLGENİN GÜÇLÜ SESİ

“Bölgemizin büyük bir sesi ve soluğu olan gazetenizi de kutluyorum. Gerçekten tüm okuyucularına kaliteli ve güzel hizmet vermektedir. Başta gazetenin imtiyaz sahibi olmak üzere tüm çalışanlarına ve yazarlarına teşekkür ediyorum. Gazetecilik mesleğinin ne kadar çok zor olduğunu biliyorum ve tüm gazetecilere kolaylıklar diliyorum.”


 Haber: Erkan BAŞKIRAN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap