SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Kahpe plan suya düştü

Kahpe plan suya düştü

12 Ekim 2016 Çarşamba - 08:57




Cizre’de yaptığı çalışmalarla hainleri adeta çıldırtan, tüm tehditlere rağmen teröre karşı dik duran Trabzonlu Kaymakam Ahmet Adanur’a suikast hazırlı





SUİKAST PLANI

İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname ile Şırnak'ın Cizre Belediyesine görevlendirilen,  PKK'nın hain saldırıları ve HDP'lilerin tehditlerine rağmen teröre karşı dik duruşunu sürdüren Trabzonlu Kaymakam Ahmet Adanur'a suikast hazırlığında olan 2 PKK'lı etkisiz hale getirildi.

ÖLDÜRÜLDÜLER

Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat timleri tarafından dün sabah saatlerinde teröristlerin gizlendikleri adrese operasyon düzenlendi. “Teslim ol" çağrılarına ateşle karşılık verilmesi sonucu çıkan çatışmada 2 PKK'lı ölü ele geçirildi.

YİĞİT ADAM!


PKK'lı teröristlerin geçen yıl Cizre’yi savaş alanı haline getirmesinin ardından Kaymakam Adanur, sivilleri PKK’nın öldürdüğü söyleyip, “"Halka roketlerle saldırdılar, hayatını kaybedenler oldu. Ölümlerden güvenlik güçlerini sorumlu tuttular” açıklamalarıyla kalleşlerin gerçek yüzlerini bir kez daha ortaya sermişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap