SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Kadınlar Günü'nü kütüphanede kutladılar

Kadınlar Günü'nü kütüphanede kutladılar

08 Mart 2015 Pazar - 13:27




8 Mart Kadınlar Günü’nün Trabzon özelindeki en ilginç etkinlik, il kütüphanesinde oldu.





Anneler derneği üyeleri, kız çocukları ile birlikte Ataparak’daki kütüphanede farkındalık oluşturmak için kadınlar gününü kutladılar.
Okuyan toplumun kadına olan bakışın çağdaş ve saygılı olduğunu belirten Anneler Derneği Başkanı Ziynet Şener, bu yılkı kutlamalarda sokağa ve meydanlara inmek yerine kütüphaneye gelerek dikkat çekmek istediklerini belirtti. Şener “ Okuyan, okuduğunu yorumlayan bir toplum kadına gerekli saygıyı gösterir. Toplumun nasıl ve ne şekilde olursa olsun okumasına dikkat çekmek için bu yıl kütüphaneye geldik. Çocuklarımız ile gelerek mesajımızı buradan vermek istedik. Anneler çocuklarınıza hiç ayırım gözetmeden kitap okutun, çocuklarınız ile kütüphaneye gelin çağrısı için de 8 Mart’ı kütüphanede kutlamaya karar verdik” dedi. Kültür ve Turizm İl Müdürü İsmail Kansız da kadınların bu farklı kutlamasına katılarak kendilerine destek verdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap