SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Kadına hizmete önemli katkı

Kadına hizmete önemli katkı

24 Şubat 2017 Cuma - 13:29




Vali eşi Şengül Yavuz, Trabzon Kadın Gelişim ve İletişim Derneği ile Yetişme Çağındaki Çocukları Koruma Derneği’ne iade-i ziyarette bulundu.





Trabzon Valisi Yücel Yavuz’un eşi Şengül Yavuz, Trabzon Kadın Gelişim ve İletişim Derneği ile Yetişme Çağındaki Çocukları Koruma Derneği’ne iade-i ziyaret bulunarak, dernek başkanları ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Trabzon Kadın Gelişim ve İletişim Derneği Başkanı Fatma Karahasan ile Yetiştirme Çağındaki Çocukları Koruma Derneği Başkanı Nuray Usta’dan dernek çalışmaları hakkında sohbet eden Bayan Yavuz, "Trabzon’da sivil toplum kuruluşlarıyla zaman zaman bir araya gelmeye özen göstermeye gayret ediyoruz. Bu iki derneğimiz de şehrimizde hem kadınlarımız hem de çocuklarımız için güzel ve önemli çalışmalar yapmışlar. Kendilerine gönüllü olarak yapmış oldukları bu güzel çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi

SAMİMİ SOHBET

Dernek Başkanları Fatma Karahasan, Nuray Usta ve yönetim kurulu üyeleri, Şengül Yavuz’a kadınlara verdiği destek ve sosyal konulara olan duyarlılığından ötürü teşekkür ederek,” Sayın Valimizin eşi Şengül Yavuz ile birlikte güzel ve samimi bir sohbet gerçekleştirdik. Kendilerinin bir kadın olarak yanımızda olması bizlere motive ediyor. Yapmış olduğu ziyaretten dolayı kendisine teşekkür ediyoruz dedi. Samimi bir ortamda gerçekleşen sohbetin ardından Şengül Yavuz, dernek yöneticilerine başarılar dileyerek şubeden ayrıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap