SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Kaçakçılara geçit yok!

Kaçakçılara geçit yok!

03 Ekim 2015 Cumartesi - 09:33




Rize Emniyet Müdürlüğü KOM ekipleri yaptıkları yol kontrollerinde toplam 9 bin 410 paket kaçak sigaraya el koydu.





Rize’de 9410 paket kaçak sigara ele geçirildi. Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nce Gündoğdu mevkiinde yapılan uygulamada durdurulan bir araçta kaçak sigara ele geçirildi. R.A. ve İ.V. isimli şahısların bulunduğu araçta yapılan aramada üzerlerinde herhangi bir bandrol bulunmayan toplam 3010 paket muhtelif markalarda kaçak sigara bulundu. Öte yandan KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince Karadeniz Sahil Yolu, Bölge Trafik ön kısmında yapılan uygulamada, A.Ç. isimli şahsın bulunduğu araçta yapılan arama neticesinde herhangi bir bandrol pulu bulunmayan toplam 6400 paket kaçak sigara ele geçirildi.

KARARLILIKLA

İki olayda toplam 9410 paket kaçak sigara ele geçirilirken araçlarda bulunan R.A, İ.V. ve A.Ç. isimli şahıslar, yapılan işlemlerinin ardından Cumhuriyet Savcısının talimatıyla salıverildi. Rize Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, "İlimiz merkez ve ilçelerinde kaçakçılık suçlarına yönelik mücadele kararlılıkla sürdürülmektedir" denildi.

Arzu ERBAŞ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap