SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > İzin verin dönelim!

İzin verin dönelim!

18 Mayıs 2016 Çarşamba - 10:12




Asker ve bölge halkı Karadeniz’de terörist avına çıktı. Bölgede barınamayacağını anlayan hainlerin çağrısı Kandil’i şok etti.





Karadeniz Bölgesi’ne sızarak büyük eylem hazırlığı içinde olan PKK terör örgütüne yönelik başlatılan operasyonlarda şok ayrıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor. Özellikle Tunceli’den yönetildiği tahmin edilen örgüt üyelerinin telsiz konuşmalarında, bölgeden geri dönmek için izin istedikleri ortaya çıktı.

İHBAR YAĞMURU

Güneydoğu’da yapılan operasyonlarda ağır kayıplar veren PKK terör örgütünün, Karadeniz Bölgesi’ne sızmak için harekete geçtiği ancak bölge halkının buna müsaade etmediği ortaya çıktı. Son günlerde bölgede meydana gelen terör operasyonlarının ardından halk, jandarma ve polis imdat hatlarını ihbar yağmuruna tuttu. Vatandaş şüpheli gördükleri herkesi ihbar ediyor.

HALK ÇOK TEHLİKELİ

Hainlerin telsiz konuşmalarında, “Bölge halkı çok tehlikeli, hiçbir şekilde hareket edemiyoruz. Gündüz ilerlememiz mümkün değil. Bölgeyi daha iyi bilen kişilerin burada görevlendirilmesini istiyoruz. Yanımızdaki erzak ve lojistik bitmek üzere. Halk askerle birlikte kırsalda arama yapıyor. Burada eylem yapmak neredeyse imkansız görünüyor” ifadelerini kullandılar.

Öte yandan, Hakkari’de terör örgütüne yönelik devam eden operasyonlarda yaralanan Ordulu askerler Fatih Yeşiltepe ve Samet Akyürek’in tedavileri devam ederken, sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

7 kez saldırdılar

Tunceli’den yönetildiği tahmin edilen 5 grup halindeki terör örgütü üyelerinin telsiz konuşmaları ise bölge halkının ne kadar duyarlı olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Bölgede 7 kez saldırı girişiminde bulunan ve 1 işçi ile 1 karakol komutanını şehit eden hainlerin (sözde) komutanları ile irtibata geçerek, geri dönmek istedikleri telsiz konuşmalarına yansıdı.

Kemal Bektaş

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap