SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > İtfaiye aracı isyanı

İtfaiye aracı isyanı

12 Şubat 2016 Cuma - 10:46




Düzköy Belediye Başkanı Abidin Çelik, Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel ve Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, ilçelerinde yangın çıktığında sa





Düzköy Belediye Başkanı Abidin Çelik, Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel ve Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, ilçelerinde yangın çıktığında sahilden ilçelerine gelmeye çalışan itfaiye nedeniyle müdahale etmekte geç kalındığını belirterek, bu sorunu Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi’ne taşıdılar ve çözüm istediler. Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel, “Tonya ilçesine müdahale edecek itfaiye teşkilatı Vakfıkebir’de konuşlandırıldı. Tonya’nın uç noktasına itfaiye ekiplerinin gelmesi 1 saatten fazla süre alıyor. Vakfıkebir’den Kalınçam’a en erken 1 saatte ulaşabiliyor” diyerek, sorunun çözülmesini istedi. Beşel’e destek veren Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız ise, “Şalpazarı’ndan 30 km yukarda mahallerimiz var. Şalpazarı’na gelip 40 km yukarı hizmet vermek çok zor. Biz de mümkünse bir aracı konuşlandırabilecek konumdayız” diye konuştu. Başkanların bu sözlerinin ardından İtfaiye Daire Müdürü Fahri Kaplan, “10 ilçede grubumuz var. Bazı ilçelerde yok. Personel sıkıntımız var” dedi. Daha sonra Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na; itfaiye aracı alınmasına oy birliği ile karar verildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap