SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > İstanbul'daTrabzon coşkusu başladı

İstanbul'daTrabzon coşkusu başladı

26 Şubat 2015 Perşembe - 16:55




İstanbul Feshane'de Trabzon Dernekleri Federasyonu tarafından düzenlenen Trabzon'un Kurtuluşunun 97. Yıl Kutlamaları ve Sivil Toplum Kuruluşları Tanıt





İstanbul Feshane'de Trabzon Dernekleri Federasyonu tarafından düzenlenen Trabzon'un Kurtuluşunun 97. Yıl Kutlamaları ve Sivil Toplum Kuruluşları Tanıtım Günleri bugün başladı.

Trabzon'un ve Trabzonlunun olduğu her yerde yer almayı vazife bilen Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin standı, etkinliklerin ilk gününde vatandaşların akınına uğradı.

İstanbul'daki Trabzonlular, Büyükşehir Belediyesi'nin standında, memleket hasretini giderme fırsatı buldukları gibi Trabzon'da gerçekleştirilen ve gerçekleştirmekte olan çalışmalar hakkında da detaylı şekilde bilgi sahibi oldu. Trabzon geldiklerinde şehirde yaşanan değişimi net olarak gördüklerini ifade eden vatandaşlar, yapılan çalışmalar nedeniyle başta Trabzon Büyükşehir Belediye Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu olmak üzere yetkililere teşekkür etti.

Bugün başlayan ve 1 Mart akşamına kadar sürecek olan etkinliklerin resmi açılış töreni Başkan Gümrükçüoğlu'nun katılımıyla yarın gerçekleştirilecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap