SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > İş arayanlar bu fuarı kaçırmasın

İş arayanlar bu fuarı kaçırmasın

30 Eylül 2015 Çarşamba - 09:37








İŞKUR Trabzon İl Müdürü Mustafa Sezgin, 4. Trabzon İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı’nda bin 206 kişinin iş sahibi edileceğini söyledi. Bu yıl Trabzon’da 4’ncüsü düzenlenecek Trabzon İhsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı 1-2 Ekim’de Karadeniz Teknik Üniversitesi Osman Turan Kongre Merkezi’nde düzenlenecek. Fuar için bilgilendirme toplantısı Zorlu Grand Otel’de düzenlendi. Yapılacak olan fuara 10 binin üzerinde kişinin katılmasını beklediklerini söyleyen İŞKUR Trabzon İl Müdürü Mustafa Sezgin, “100’e yakın firmanın binlerce iş/staj talebiyle katılacağı bu büyük organizasyon ile ilimizdeki işgücü arzı ile işgücü talebinin bir araya getirilerek mesleki eğitim, istihdam, girişimcilik ve insan kaynakları konularında taraflar arasında işbirliğinin kalıcı ve kurumsal hale getirilmesi amaçlanmaktadır” ifadelerini kullandı. Sezgin, “Temel amacımız, nitelikli iş arayanlarımıza, gençlerimize işgücü piyasası ile ilgili bilgiler aktarmak, çalışma hayatına hazırlamak, çalışabilecekleri işyerleri konusunda bilgi sağlamak ve rehberlik etmek, staj, gönüllü çalışma, part-time çalışma ve mezuniyet sonrası istihdam imkanları hakkında bilgilendirmektir” diye konuştu.

BİN 206 KİŞİYE İŞ İMKANI

Fuarda bin 206 kişini iş sahibi olacağını söyleyen Sezgin, vatandaşları fuara davet ederek, “Fuara katılacak firmaların taleplerine göre Bilgi işlem 45, elektrik dağılım 18, emlak/gayrimenkul 10, firma/sigorta 10, Gıda/perakende 98, idari ve destek hizmet faaliyetleri 55, imalat 187, sağlık ve sosyal hizmetler 55, inşaat 63, konaklama ve yiyecek hizmetleri 139, madencilik ve taş ocakçılığı 60, mesleki, bilimsel ve teknik faaliyetler 136, toptan ve perakende ticaret 183, ulaştırma ve depolama 147 olmak üzere toplam bin 206 kişiye iş/staj imkanı sunulacaktır” dedi.

Fatih İSAK 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap