SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > İnsan hayatı kimin umurunda!

İnsan hayatı kimin umurunda!

27 Haziran 2015 Cumartesi - 12:58




Kent genelindeki içkili mekanlara alkol sattığı belirlenen bir iş yerine düzenlenen baskında bin 500 kaçak içki ele geçirildi.





Trabzon Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri kent genelindeki içkili mekanlara alkol sattığı belirlenen bir iş yerine düzenledikleri baskında bin 500 kaçak içki ele geçirdi. Ekipler aynı gece uyuşturucu operasyonu da gerçekleştirdi.

BİN 500 ŞİŞE 

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri kent genelindeki alkollü mekanlara içki satan bir iş yerine baskın düzenledi. Operasyonda insan hayatının ne kadar ucuz olduğu bir kez daha ortaya çıktı. Baskında iş yerinin gizli bölmesinde bulunan bin 500 şişe kaçak içki ele geçirildi.

GÖZALTINDA

Kaçak içkilerin Trabzon’daki alkollü mekanlara dağıtıldığı ortaya çıktı. Emniyet birimleri ise bu mekanları uyararak içkilerin mutlaka analiz edilmesi gerektiğini belirtti. Aynı gece düzenlenen bir başka baskında ise Toklu Mahallesi’nde S.C.’ye ait bir evin balkonunda üretime hazır Hint keneviri ele geçirildi. Olayla ilgili S.C. gözaltına alındı.

Talimat verdi

Özellikle ramazan ayı dolayısıyla gençlerin alkol yerine uyuşturucu maddesi olan esrar ve bonzai kullanmaya başladıkları ortaya çıkarken Trabzon Emniyet Müdürü Murat Köksal’ın tüm birimlere denetimlerin artırılması konusunda talimat verdiği öğrenildi. Polis ekipleri genellikle cafe ve kahvehanelere yönelik denetimlerini sürdürüyor. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap