SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > İmza yoksa kurtuluş yok

İmza yoksa kurtuluş yok

07 Haziran 2016 Salı - 11:22




Trabzonlu Muzaffer Turhal, Balıkesir’in Edremit ilçesine bonzai bağımlısı olduğu yeğeni Trabzon’a getirerek tedavi ettirmek istedi.





Ancak hangi kapıyı çaldıysa yeğeninin imzası olmadan yeğeninin tedavi olamayacağı cevabını alan Turhal, yeğenini ölüme terk edildiğini söyledi. 

BONZAİ İÇİYOR

Balıkesir’in Edremit ilçesinde yaşayan 24 yaşındaki İsmet Aslan, yaklaşık 2 ay önce bonzai kullanmaya başladı. Ailesinin hareketlerinden şüphelenmesi üzerine Balıkesir’de onu takip eden akrabası Muzaffer Turhal, Edremit’te bir sokaktan bonzaiyi temin ettiğini öğrendi. 

İMZA İSTENİYOR

Yeğenini bonzaiden kurtarmak isteyen Muzaffer Turhal, yeğenini Trabzon’a tedavi olmasını istedi. Muzaffer Turhal, hangi kapıyı çaldıysa, nereye gittiyse yeğeninin imzası olmadan kesinlikle tedavi edilemeyeceği cevabını aldı. Turhal, yeğeninin tedavi edilmesini istedi.


 YARDIM EDİN

Ailesi olarak ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını fakat devletin kendilerine yardım etmediklerini belirten Turhal, “Devlet yeğenimin imza vermeyi reddetmesinden dolayı ölüme terk etmemizi istiyor. Lütfen bize yardım edin” diyerek yetkililere çağrıda bulundu. 

TRABZON- Balıkesir Edremit ilçesinde yaşayan 24 yaşındaki İsmet Aslan, yaklaşık 2 ay önce bonzai kullanmaya başladı. Ailesinin hareketlerinden şüphelenmesi üzerine Balıkesir’de onu takip eden akrabası Muzaffer Turhal, Edremit’te bir sokaktan bonzaiyi temin ettiğini öğrendi. Durum üzerine yeğenini bonzaiden kurtarmak için Trabzon’a alıp getiren Turhal, yeğeninin tedavi olması için sağlık bakanlığı ve hastanelerin kapısını çaldı. Ancak Turhal, hangi kapıya gittiyse hep eli boş döndü. Çünkü tedavi için yeğeninin imzası gerekiyordu ve yeğeni de tedavi olmak istemiyordu. Ailesi olarak ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını fakat devletin kendilerine yardım için yanaşmadıklarını belirten Turhal, “Devlet yeğenimin imza vermeyi reddetmesinden dolayı ölüme terk etmemizi istiyor. Ben yeğenimi Balıkesir’de takip ettim ve bir sokağın tamamında çoluk çocuk herkes bonzai ve uyuşturucu madde satıyor. Biz yeğenimi Trabzon’a resmen kaçırarak bonzaiden kurtulması için tedavi yolları aramaya başladık. Ancak hangi kapıyı çaldıysak kime gittiysek bütün herkes bize hastanın kendi imzası ile ancak tedavi olabileceğini söyledi. Yeğenimde tedavi olmayı istemiyor. Biz şimdi daha 24 yaşında gencecik biri olan yeğenimi ölüme mi terk edelim. Lütfen bize yardım edin” diyerek yetkililere çağrıda bulundu.  Öte yandan Turhal, Trabzon’un Ortahisar ilçesine bağlı Yeşilyurt mahallesindeki evlerinden yeğeninin kaçtığını belirterek, “Jandarmaya haber verdik. Bonzai krizine giren yeğenim evden kaçtı.  Her yerde onu arıyoruz. Sağlığında endişeliyiz” dedi.

Yusuf ARSLAN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap