SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > İlkadım'dan büyük adımlar

İlkadım'dan büyük adımlar

19 Eylül 2016 Pazartesi - 18:23




İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok: "Dev projelerle İlkadım'ın geleceği değer katıyoruz"





İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, hayata geçirdikleri dev projelerle geleceğe istikrarlı ve sağlam adımlar attıklarını söyledi.

Mimarisi ile Türkiye'ye örnek olan Karadeniz'in en büyük Camii ve Külliyesi, Türkiye'nin en büyük Gençlik Merkezi, Derebahçe Sosyal Tesisleri, Unkapanı Kültür Merkezi yenileme çalışmaları, yeni belediye hizmet binası gibi dev projelerle İlkadım'ın geleceğine büyük adımlarla ilerlediklerini ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, belediye hizmet ve projelerini halkın talep, istek ve önceliklerine göre şekillendirdiklerini ifade etti.

‘Önce insan’ ilkesi ile çalışmalar yaptıklarını kaydeden Başkan Tok, hizmetlerini halkla yapılan istişareyle sonuca kavuşturduklarını dile getirdi. 7’den 70’e herkesimi kucaklayarak toplum faydasını gözettiklerini söyleyen Erdoğan Tok, “Hizmetlerin yapılması noktasında vatandaşlar ile bilgi alışverişini önemsiyorum. Halkın içinde halkı önemseyen bir belediyecilik anlayışı ile çalışıyoruz. Bu manada ‘mahalle istişaresi’ adını verdiğimiz toplantı ve buluşmalar düzenleyerek halkımızın ayağına giderek ilk ağızdan talepleri dinliyoruz. Esnaf gezisi yaparak ilçemizin ekonomik yükünü çeken esnaflarımıza kulak veriyor, isteklerini alıyoruz. Kim ne istiyorsa, istişare ve değerlendirme süzgecinden geçirerek en verimli sonuçları alıyoruz” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap