SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > İlk sürgün ormancılara!

İlk sürgün ormancılara!

08 Nisan 2014 Salı - 11:05




Seçim öncesi emniyet ve yargıdaki tasfiyelerin ardından Milli Eğitim’e sıçrayan yer değiştirmelerden ormancılar da nasibini aldı.





Seçim öncesi emniyet ve yargıdaki tasfiyelerin ardından Milli Eğitim’e sıçrayan yer değiştirmelerden ormancılar da nasibini aldı. Orman Genel Müdürlüğü’nün gönderdiği genelgeyle birlikte Trabzon Orman Bölge Müdürlüğünde 150 mühendise yol göründü. Gönderilen genelgeye itiraz ettiklerini belirten Tarım Orman Sen Trabzon Şube Başkanı Ali Osman Ataç, "Seçim öncesi bu söylentiler kulağımıza geldi ancak biz bunlara inanmak dahi istemedik. 30 Mart’ta yapılan yerel seçimlerin hemen ardından genel müdürlük bütün illere bir genelge yollayarak görev yapan mühendislerin durumunu sordu. Bu konuda Trabzon’da görev yapan 300 mühendisin 150’si yeni genelgeyle taşralarda görevlendiriliyor. Biz Tarım Orman Sen Genel olarak merkezimin nezdinde bu konuya itiraz ettik. Yapılan bu sürgünlerin ardından hükümet merkezlere tamamen kendi adamlarını yerleştirecektir" dedi. Kemal BEKTAŞ
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap