SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > İkinci ceza

İkinci ceza

24 Kasım 2016 Perşembe - 08:37




Ordu’da halk belediye başkanını dedektif gibi takip ediyor. Vatandaşlar, makam aracının kaldırıma park ettiği fotoğrafını sosyal paylaşım sayfasında y





Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, belediye çalışmaları kapsamında bir program sebebiyle Yeni Mahalle’ye geçti. Bu sırada sivil plakalı makam aracından inen Başkan Tekintaş, programın yapılacağı alana yönelirken makam şoförü park edecek alan bulamayınca aracı kaldırıma park etti. Oradan geçen bir vatandaş bu durumu fotoğraflayarak sosyal paylaşım sitesinde yayınladı.

105 TL CEZA

Makam aracının kaldırıma park ettiğine ilişkin fotoğrafları sosyal medyada gören Başkan Tekintaş, zabıta müdürünü arayarak, aracının yayanın kullanacağı kaldırımı işgal ettiğini belirterek, cezai işlem uygulamasını istedi. Altınordu Zabıta Müdürü bu fotoğrafın gereğini yaparak Altınordu Belediye Başkanlığı’na ait 52 AB 002 plakalı otomobile ‘yaya kaldırım işgali’ gerekçesiyle 105 TL ceza kesti.

ASLA AFFETMEM

Başkan Engin Tekintaş, “Biz göreve geldiğimiz günden itibaren kaldırım işgalinin önüne geçmeye çalışırken, bizim ekip arkadaşımızın böyle bir davranış sergilemesi doğru değil. İdareciler olarak öncelikle bizlerin bu konulara hassas davranması gerekiyor. ‘Yollar araçların, kaldırımlar yayaların’ diyoruz. Bizler topluma örnek olması gereken insanlarız. Hatayı kendi şoförüm bile yapsa affetmem” dedi. Başkan Tekintaş’ın 1 Ağustos 2014 tarihinde de park cezası yediği öğrenildi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap