SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > İki kardeş ülkeyiz

İki kardeş ülkeyiz

27 Nisan 2017 Perşembe - 12:02




Azerbaycan Ankara Büyükelçiliği Eğitim Müşaviri Doç. Dr. Necibe Nesibova Artvin Valisi Ömer Doğanay’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Doğana





Artvin Çoruh Üniversitesi’nde eğitim gören Azerbaycanlı öğrenciler ile görüşmek için Artvin’e gelen Azerbaycan Ankara Büyükelçiliği Eğitim Müşaviri Doç. Dr. Necibe Nesibova Artvin Valisi Ömer Doğanay’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, konuşan Azerbaycan Eğitim Müşaviri Nesibova, “Artvin Çoruh Üniversitesinde eğitim gören öğrencilerimizle görüşmek, onların sorunlarını dinlemek, problemlerinin çözümüne katkı sunmak amacıyla geldim. Öğrencilerimizin sorunlarını ve taleplerini değerli kardeşimiz Artvin Valimiz ve Rektörümüzü ilettim. Artvin’in değerli yöneticileri öğrencilerimize her konuda yardımcı olacaklarını söyledi. Öğrencilerimiz kendi evlatları gibi görüyorlar.” Dedi.

DOSTLUK BAĞLARI VAR

Nesibova sözlerini şöyle sürdürdü, “Çok şükür Artvin’de eğitim gören çocuklarımız Artvin’de okumaktan memnun olduklarını söylediler. Bu durum bizleri de çok mutlu etti. Türkiye’de eğitim gören öğrencilerimizin okudukları illeri ziyaret ediyorum. Yarın da Ardahan iline gideceğiz.” Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Doğanay ise, Türkiye ile Azerbaycan ülkelerinin dost ve kardeş iki ülke olduğunu belirterek, “Her iki ülkenin geçmişe dayanan dostluk ve kardeşlik bağları var. Biz iki kardeş ülkeyiz. Kardeş ülkemizin öğrencilerini ilimizde misafir etmek bizleri mutlu ediyor.” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap