SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > İhalesi 14’ünde

İhalesi 14’ünde

13 Temmuz 2016 Çarşamba - 08:29




Trabzon’un Yomra İlçesi İkisi Grup Yolu’nda kadınların yaptığı eylem sonuç getirdi. Trabzon Büyükşehir Belediyesi İkisu Grup Yolu ile ilgili basında ç





Yapılan açıklamada, “İkisu Grup Yolu’nun yöre insanına layık hale getirilmesi için icra edilen planlama ve altyapı çalışmaları tamamlanmıştır ve bu çalışmalar doğrultusunda yol yapım ihalesi 14 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirilecektir” denildi.

Yolda ayrıca Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) tarafından kanal hattı çalışmasının da yapıldığı belirten açıklamada “Abone bağlantıları yapımına devam edilmektedir. Yolun genişlemesi ile ilgili planlama çalışmaları yapılmış ve bu süreçlerde yakın bir tarihte bitirilmiştir. Aynı güzergâhta bulunan mahalle yollarında betonlama çalışmaları icra edilmiştir. İkisu Grup Yolunda da çalışmalar yukarıda izah edilen nedenlerden ötürü Temmuz ayı sonunda başlanacaktır” denildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap