SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Hüseyin Görgülüoğlu

Hüseyin Görgülüoğlu

20 Aralık 2016 Salı - 09:00








Giresun Merkezden sonra tek CHP’li belediye başkanı olan Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu, muhalefette olmanın tüm zorluklarına rağmen ilçesine hizmet sevdasıyla çalışan başarılı bir başkandır. Piraziz Giresun’un batı sınırındaki en uç ilçesidir.

Bu nedenle biraz kenarda kalmış, kendi yağıyla kavrulmaya çalışan, aynı zamanda Giresun’un en küçük ilçelerindendir. Yıllarca iktidar partilerinin temsilcisi belediye başkanlarıyla yönetilen Piraziz’in iktidar nimetlerinden de pek fayda gördüğü söylenemez. Küçük ve az nüfusa sahip olduğu için sınırlı belediye bütçesiyle Piraziz’e bir şeyler katmak zordur.

Tüm bu zorluklara rağmen, 2014 seçimlerinde muhalefetten bir belediye başkanı olarak seçilmek daha da zordu. Yıllarca Piraziz Belediyesi’nde ve İlçe Özel İdare'de görev yapan Başkan Görgülüoğlu işte bu zorlukları bilerek ve yaşayarak bu makama talip olmuştu. Zor olanı başarmak için.

Başardı da daha iki buçuk yıldır görevde olmasına rağmen ilçenin altyapı sorunlarına, yakın ve uzak mahallelerinin yol, su sorunlarına el atarak çoğunu çözdü. Belediyeyi halkla yakınlaştırarak, imkansızlıklara rağmen çözümler üretti. İmkanları dahilinde küçük ama anlamlı projelere imza attı. Piraziz elmasını yeniden canlandırdı. Futbol sahasının yapılmasında önemli rol oynadı. Park bahçe düzenlemeleri ve mahalle çocuk parklarıyla sosyal hayatı renklendirdi.

İlçede bulunan fakülte, diğer eğitim kurumları ile dirsek temasını hiç kaybetmedi. Geleceğin turizm şehri olan Piraziz’deki turistik yatırımları destekledi ve hep yanlarında oldu. Belediye Başkanlığı sadece yol, su, kanalizasyon, altyapı yapmak ve belediye gelirlerini toplamak değildi. İşin bir de insani boyutu, samimiyeti vardı. Kendi de bir Piraziz evladı olan Başkan Görgülüoğlu, gerek Piraziz’de gerekse gurbetteki hemşehrileriyle hep yan yana oldu.


Acı ve mutlu günlerinde hep yanında oldu. Sıcak bir selam ve samimi bir tebessümün her türlü hizmet ve yatırımdan daha değerli olduğunun bilinciyle hareket etti ve hep halkın yanında oldu. 'Bir sevdadır Piraziz' parolasıyla hizmet etmeye çalışan Başkan Gögülüoğlu’nu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap