SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Hırsız çalar takamayız!

Hırsız çalar takamayız!

30 Eylül 2016 Cuma - 09:26




Trabzon’un Yomra İlçesi İkisu Mahallesinde 4 yıl önce çalınan telefon kablolarının yerine takılmasını isteyen köylüye yetkililerden şok cevap geldi.





Trabzon’un Yomra İlçesi İkisu Mahallesinde telefon kablolarının çalındığını ve 4 yıldır hala bir hat çekilmediğini belirten mahalleliler isyan etti. Trabzon’un Yomra İlçesi İkisu Mahallesinde içindeki bakırları satmak için telefon kablolarını çalan hırsızlar yüzünden 4 yıldır 4 mahalleye telefon hattı bağlanmıyor. .4 yıldır telefon ve internet kullanamayan halk “Yaşadığımız çağ teknoloji çağı ancak burada bazı yaşlı insanlarımız var cep telefonu kullanamıyorlar. Tek iletişim araçları ev telefonu ama 4 yıldır ondan da mahrum kalmış durumdalar. Allah göstermesin acil bir durum olsa 112’yi arayacak irtibata geçecek telefonları bile yok. Hırsız kabloyu çaldı içindeki bakırı sattı keyif yaptı çilesini biz çekiyoruz. Yetkililere de gelin kabloları bağlayın diyoruz ama onlarda bize, ‘Bağlarsak hırsızlar yeniden çalar. Bunun için nasıl bağlayalım diyor. Allah aşkına böyle bir bahane olur mu? Bizler acilen bu durumun düzeltilmesini biran önce kabloların çekilmesini istiyoruz” diyerek tepki gösterdiler.

Son dönemlerde yaşanan sel felaketlerinin ardından büyük tedirginlik yaşadıklarını belirten Mahalle sakinlerinden Halim Sarı, “Beşikdüzü, Giresun ve geçtiğimiz yıllarda Rize ve Artvin’de büyük felaketler yaşadık. Hatta Yomra İlçemizde de büyük bir heyelan meydana gelmiş ve iki kişiyi kaybetmiştik. Şimdi yine aynı felaketler meydana gelse burada iletişime geçemeyecek insanlarımız var. Ev telefonundan başka telefonu olmayan aileler var. Bir hırsızlık olayının ardından 4 yıl geçmiş ve hırsızlar yakalanmış ama kablolar hala bağlanmamıştır. Bizler yetkilileri vicdanlarıyla baş başa bırakıyoruz” diyerek tepkisini dile getirdi.

Kemal BEKTAŞ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap