SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Hizmette sınır yok

Hizmette sınır yok

01 Temmuz 2016 Cuma - 10:30




Dereli Belediye Başkanı Şenlikoğlu, ilçe merkezinde sürdürülen altyapı çalışmalarının ardından projelerin bir bir hayata geçirileceğini açıkladı





Dereli Belediye Başkanı K. Zeki Şenlikoğlu, ilçenin 50 yıllık altyapı ihtiyacını karşılayan dev yatırımlara imza attıklarını bildirdi. Şenlikoğlu, “Giresun’un turizme açılankapısı Dereli’yi yüksek standartlara taşıyacak projelerle adından söz ettirecek bir ilçe konumuna getirmek için çalışmalar sürüyor” dedi. Şenlikoğlu, resmi kurumların vatandaşa hayatı kolaylaştırdığı, restoranların kaliteli hizmet sunduğu, günü birlik değil komple tatil paketlerinin turistlere sunulduğu, tatilcilerin tercih sebebi bir ilçe olarak önümüzdeki yıllara damga vuracaklarını belirtti.

KARAYOLLARINA TEŞEKKÜR

İlçede sürdürülen altyapı çalışmalarının kara yollarını tahrip etmesinin ardından özel çabalarıyla Dereli-Şebinkarahisar Karayolu üzerinde bulunan Cemal Müdür Caddesi’nde yapılan asfalt çalışmasından ötürü emeği geçenlere teşekkür eden Şenlikoğlu, “Yaklaşık 2 ay önce başlattığımız altyapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Karayolları geçiş noktasında bulunan ilçemiz, iller arası bağlantı yollarından en kestirme yol olarak, yoğun araç trafiğine sahip olma özelliği taşımaktadır. Bu sebeple ilçe merkezinde altyapı çalışmalarından dolayı tahrip olan kara yolunda asfalt çalışması yapıldı” dedi.

DERELİ-GİRESUN YOLUNDA MÜJDE

Akıbeti merak edilen Giresun-Dereli Karayolu’nun son durumu hakkında önemli açıklamalarda bulunan Şenlikoğlu, yolun yapılan ihalesinin Kamu İhale Kurumu’nda sonuçlandığını, çalışmaların kaldığı yerden başlamasını sabırsızlıkla beklediklerini ifade etti. Şenlikoğlu, kanuni prosedürün tamamlanıp en kısa zamanda çalışmaların başlatılacağının müjdesini verdi


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap