SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Hiçbir unsur huzurumuzu bozamayacak

Hiçbir unsur huzurumuzu bozamayacak

17 Ekim 2017 Salı - 09:15




Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Giresun’un güvenli bir şehir olduğunu belirterek, şehrin huzurunu hiçbir unsurun bozamayacağını söyledi





Giresun Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Giresun temsilcimiz Erkan Başkıran’ı ziyaret ederek açıklamalarda bulundu. Aktaş, Giresun’un huzurlu ve güvenli bir şehir olduğunu, bu huzur ve güven ortamının devam etmesi için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini söyledi. Bulancak Emniyet Müdürü Turgay Kovancı ve Bulancakspor Kulübü Başkanı Erhan Yılmaz’ın da hazır bulunduğu ziyaret karşılıklı sohbet ortamında yaklaşık iki saat sürdü.

KAMU DOĞRU BİLGİLENMELİ

Kamunun bilgi sahibi ve haberdar olmasında basının çok önemli bir yeri olduğunu belirten Giresun Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, objektif habercilik noktasında, kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi anlamında basınla irtibat halinde olduklarını kaydetti. Aktaş, Giresun’un yerel basın anlamında güçlü ve etkili bir il olduğuna dikkat çekerek, ulusal bazda yayın yapan Karadeniz gazetesinin de bölgenin sesi olduğunun altını çizdi.

ŞÜPHELİ DURUMDA BİZİ BİLGİLENDİRİN!

Aktaş, sözlerini şu şekilde noktaladı: “Bölgemize ve ilimize yapılacak herhangi bir sızma veya eyleme karşı önleyici faaliyetlerimiz ve bilgilendirme çalışmalarımıza dikkat ediyoruz. Kış dönemine girdiğimiz bugünlerde yaylalar ve köyler boşalıyor. Vatandaşlarımızdan yayla ve köylerde bulunan evlerinde erzak bırakmamaları konusunda dikkatli davranmalarını ve en küçük şüpheli bir durumda güvenlik güçlerini bilgilendirmelerini istiyoruz.” 


GÜVENLİK İÇİN VARIZ

Emniyet Müdürü Aktaş ayrıca, “Giresun huzurlu ve güvenli bir il. Ancak ülkemiz içeride ve dışarıda ciddi tehditlerle mücadele ediyor. Bu anlamda bölgemizde ve ilimizde huzuru ve güven ortamını bozmak için çalışan unsurlar bulunmakta. Biz bu huzur ve güven ortamını korumak ve devam ettirmek için varız. Özellikle terör unsurlarının tehditlerine karşı uyanık olmak zorundayız. Gerek şehirde gerekse kırsalda halkımızın güvenliğini tesis etmek ve korumak için çalışmalarımız sürüyor” ifadelerini kullandı.

ÖNEMLİ BİR GÖREV

Giresun’a geldiği günden itibaren yerel basını ve Karadeniz gazetesini yakından takip ettiğini ifade eden Aktaş, “Basının asli görevi kamuyu doğru bilgilendirmektir. Önceliği de bu olmalıdır. Yerel basın, özellikle yazılı basın olarak tabir ettiğimiz gazetelerin önemi ise daha fazladır. Çünkü gazeteler basılı belgelerdir ve gerçekleri çarpıtmazlar, yanlış bilgi yaymazlar. Gözlemlediğim kadarıyla Giresun haberlerine oldukça fazla yer veren Karadeniz gazetesi, ilimizin ulusal bazda sesini duyurmasında önemli bir görev üstlenmektedir.” 

KARŞILIKLI İYİ NİYET


Aktaş, “Gerçek anlamda gazetecilik yapan ve görevlerinin bilincinde olan tüm gazeteci arkadaşlarımız bizim için değerlidirler. Zaten karşılıklı iyi niyet çerçevesinde bu ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Karadeniz gazetesi ve onun değerli temsilcisi Erkan Bey de, gerek yaklaşımları gerekse hassasiyetleriyle değerlerini ortaya koymuşlardır” dedi.

Erkan Başkıran

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap