SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Hiç kimse diyaliz ünitesinde ölmesin

Hiç kimse diyaliz ünitesinde ölmesin

01 Haziran 2013 Cumartesi - 09:29




KTÜ Yaşam Gönüllüleri organ bağışı konusunda bilgi vermeye devam ediyor. Yaşam Gönüllüsü Dr. Sarper Yılmaz, "Gençlerimiz, çocuklarımız artık diyaliz ü





Gül TERZİ KTÜ Tıp Fakültesi Yaşam Gönüllüleri organ bağışını anlatmak için canla başla çalışıyor. Yaşam Gönüllüleri’nin her geçen daha da büyüdüğünü söyleyen Dr. Sarper Yılmaz, geçtiğimiz günlerde Fiat ve Ford işletmelerinde 100 kişilik çalışana organ bağışı konferansı verildiğini, başta Erol Tuna olmak üzere olmak üzere çalışan 100 kişinin organlarını bağışladığını belirtti. "Tamir ustasından satış görevlisine hepsinin bu projede biz de varız demesi inanın bizi çok mutlu etti" diyen Dr. Sarper Yılmaz, şunları söyledi: "Trabzon’un ileri gelenleri bu konuya ne kadar eğilirse, Trabzon halkı da bu kampanyaya o kadar destek veriyor. O nedenle burada Trabzon’un tüm önde gelenlerine sesleniyoruz. Kayıp hepimizin kaybıdır. Onların da bu konuya daha fazla eğilmesini ve bize gereken desteği vermelerini istiyoruz. Bu projeden ne maddi ne manevi en ufak bir çıkar ve amacımız yoktur. Herkes artık diyaliz ünitelerinde hayatının baharında ölen çocukları, hayallerini yaşamamış gençleri ve bütün ümidini kaybetmiş insanlarımızı görsün."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap