SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Her yere hizmet götürüyoruz

Her yere hizmet götürüyoruz

06 Ocak 2017 Cuma - 17:04




Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, "Kırsal mahallelerimizde yatırım yağmurunu hızla sürdürüyoruz. Mahallelerimizin her yerine hizmet götürüyoruz”





Bahçeler Mahallesi Hacılar mevkisinde Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı teknik ekiplerce yapımına başlanan 150 metre uzunluğunda, 4 metre genişliğindeki yol çalışması sona erdi. Kırsal alanda yapılan çalışmalar ile ilgili bilgiler veren Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, “Kırsal mahallelerimizde yatırım yağmurunu hızla sürdürüyoruz. Bahçeler Mahallesi, Hacılar mevkisi Fatsa’nın en uzak mahallelerinden. Hatta nüfusu da çok değil. Ama bu bizim buraya hizmet yapmamamızı gerektirmiyor. Uzak, yakın demiyoruz her yere hizmet götürüyoruz. Köyleri kentten farksız yapma hedefinde emin adımlarla ilerliyoruz. Vatandaşlarımız rahat olsun. Tüm köy yollarımız kısa sürede bu konforu yaşayacak. Yüksek rakımlı mahallerimizde bile yaptığımız beton yollar ile vatandaşlarımızı çamurdan, tozdan kurtaracağız” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap