SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Hepsinin emrindeyiz

Hepsinin emrindeyiz

05 Ekim 2017 Perşembe - 10:32




Artvin Valisi Ömer Doğanay, “Devletimizin ve hükümetimizin tüm imkanları şehit yakınları ve gazilerimizin emrindedir” ifadelerini kullandı.





Artvin Valisi Ömer Doğanay, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Ankara Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığına yapılan saldırıda şehit düşen Emniyet Müdürü Dursun Acar'ın ailesini ziyaret etti. Ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Yusufeli ilçesine gelen Vali Doğanay, şehit Acar'ın Küplüce köyünde yaşayan babası Nebi ve annesi Acar'la bir süre görüştü. Nebi ve Fatma Acar'ın elini öpen Vali Doğanay, aileye bir kez daha başsağlığı diledi.

ACIMIZ BÜYÜK

Doğanay, şehidin babası Nebi Acar’ın elini tutarak, “Ülke olarak acımız büyük. Şehit ailemizin acılarını paylaşmak istiyoruz. Milletimizin başı sağ olsun. Allah şehit ailelerimize ve milletimize sabırlar versin” dedi. Şehit ve gazi ailelerine devletin ve gönül kapılarının her zaman sonuna kadar açık olduğunu belirten Doğanay, “Devletimizin ve hükümetimizin tüm imkanları şehit yakınları ve gazilerimizin emrindedir. Şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum. Gazilerimize de sağlık ve mutluluklar diliyorum. Aziz milletimiz sizlerin değerli hizmetlerinizi daima minnetle anacaktır” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap