SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Hemşirelerden öğrencilere kitap desteği

Hemşirelerden öğrencilere kitap desteği

16 Mayıs 2016 Pazartesi - 12:33




Hemşireler her yerde toplumun yanında





Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü, 'Hemşireler her yerde, toplumun yanında, yaşamınızı duyuyoruz' sloganıyla hayata geçirdiği 'ortaöğretim kitaplandırma çalışması' kapsamında Vezirköprü Kuzgunkayası Ortaokulu öğrencilerine kitap desteğinde bulundu.

Öğrencilere yaptıkları kitap desteği hakkında bilgi veren OMÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Özen Kulakaç "Hemşireler her yerde toplumun yanında… yaşamınızı duyuyoruz' sloganını hayata geçirdiğimiz ve biz hemşirelere yaşama dokunmanın mutluluğunu yaşatan bir sosyal etkinlik olarak 'ortaöğretim kitaplandırma çalışması', sempozyum kapsamında yer aldı. Bu kapsamda toplanan, indeks oluşturularak gruplanan ve etiketlenen toplam 825 kitap, yardımsever hemşireler tarafından hediye edilen bir adet masa üstü bilgisayar, bir adet projeksiyon cihazı ve bir tepegöz Vezirköprü Kuruçay Kuzgunkayası Ortaokulu’na öğrenciler ve mezun hemşirelerden oluşan yaklaşık 30 kişilik bir grup tarafından teslim edildi" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap