SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Hayata dönüs!

Hayata dönüs!

09 Aralık 2013 Pazartesi - 09:21




Yomra’nın Sarıtaş Yaylası’nda kar nedeniyle mahsur kalan köylüler, Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun talimatıyla kurtarıldı.





Trabzon’un Yomras ilçesinde 2200 metre rakımlı Sarıtaş Yaylası’na çıkan 4 köylü, kötü hava muhalefeti nedeni ile dağda mahsur kaldı. Sarıtaş Yaylasında inşaat çalışması nedeniyle bıraktıkları kepçe ve kamyonu almak için yaylaya giden Erkan Yılmaz, Şerafettin Yılmaz, Yaşar Yılmaz ve operatör Osman İnce araçların yanına vardıklarında aniden tipi bastırdı. Araçlarını çalıştıramayan 4 köylü, aşırı kar nedeni ile dağdan aşağıya inemeyeceklerini anlayarak yetkililerden yardım istediler. 3 SAAT SÜRDÜ Çaresiz kalan köylüler, Karayoları Bölge Müdürlüğü ve AFAD’dan yardım istedi. Ancak yardım talebleri olumsuz karşılanan mağdurlar, son çare olarak Trabzon Belediyesi’ne ulaştılar. Donarak ölmemek için kamyonun lastiklerini keserek ısınmak zorunda kalan 4 vatandaşın kurtarılması için Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Özdil Belediyesi’ni arayarak çalışma başlatılmasını istedi. Saatlerce süren çalışma sonrası vatandaşlar kurtarıldı. ■ Şükrü ÜÇÜNCÜ
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap